Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Esszencia Produkció koncert / Vendég: Kubinyi Júlia

április 29, 2022 / 19:30 - 20:30

Határtalan világzene – Egy új együttműködés – Újabb eseményekkel!
A Kárpát-medencei klubok együttműködése kapcsán a Fonó Budai Zeneház a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központ és a szabadkai Népkör partnerségével, a Petőfi Kulturális Ügynökség támogatásával az alábbi zenei eseményeket valósítja meg – Határtalan világzene címmel!
Április 27 – Komárom – Egressy Béni Művelődési Központ Tiszti Pavilonja
Április 28 – Budapest – Fonó
Április 29 – Szabadka – Népkör
A zenei élmények alapját az Esszencia zenekar adja, melynek vendége a Cimbalom Duó (Zimber Ferenc és Szabó Dániel), míg a produkció vendég énekesnőkkel egészül ki; Bognár Szilvia, Kubinyi Júlia, Paár Julianna.
Produkció tagjai: Lakatos Róbert – /klasszikus brácsa, hegedű/, Balogh Kálmán – /cimbalom/, Kunos Tamás – /népi brácsa/, Kováts Gergő – /szaxofon, klarinét, fuvola/, Bognár András – /nagybőgő/, Zimber Ferenc – /cimbalom/, Szabó Dániel – /cimbalom/
Az est vendége Komáromban és Szabadkán:
Bognár Szilvia – ének
Az est vendége Komáromban és a Fonóban:
Paár Julianna – ének
Az est vendége a Fonóban és Szabadkán:
Kubinyi Júlia – ének
A koncert igazi zenei utazást ígér, mivel az ország 3 ismert énekesnője és két elismert cimbalmosa is csatlakozik a folyamatosan örvénylő produkcióhoz, remélhetőleg újabb esszenciális élményeket okozva.
Zimber Ferenc és Szabó Dániel a mai nép- és világzenei mozgások megkerülhetetlen cimbalmosai, alkotói lettek, ahogy a 3 énekesnő Bognár Szilvia, Kubinyi Júlia és Paár Julianna is folyamatosan új anyagokkal lepték meg a hazai zenei piacot az elmúlt évek során.
Tartsanak velünk!

Részletek

Dátum:
április 29, 2022
Időpont:
19:30 - 20:30

Helyszín

Népkör Magyar Művelődési Központ (Trg Lajoša Košuta 4, Subotica 24000, Szerbia)