Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

RÁADÁS! Csík Zenekar – Presser Gábor – Karácsony János: A dal a miénk 2.0 // Pécs

december 2, 2023 / 15:00 - 17:00

A kétéves lemezbemutató turné sikerén felbuzdulva született meg a folytatás: ‘A dal a miénk 2.0’.

Jegyek: https://bit.ly/40kvbK9

Izgalmas vállalkozásba fogott a Csík Zenekar, amikor 2020-ban egy olyan lemezt adott ki, amely csak feldolgozásokat tartalmazott, ráadásul egyetlen zenekar, a Lokomotív GT dalaiból válogatva! Az album megjelenését egy kétéves lemezbemutató turné követte, amelynek sikerén felbuzdulva született meg a folytatás: ‘A dal a miénk 2.0’.

Az eltelt két év együtt muzsikálása természetesen új dalok születését is eredményezte. Akárcsak a korábban megjelent lemez esetében, most is ismert és kevésbé ismert LGT dalok szolgáltattak alapot az új kompozíciókhoz, amelyeket Presser Gábor, Karácsony János „James” és a Csík Zenekar tagjai a már megszokott módon, népzenei motívumokkal átitatott hangzásvilágban tárnak közönségük elé.

Az előadás – s egyedülálló látványtechnikával kiegészülve, mégis – igazi Csík Zenekaros környezetben varázsolja színpadra a több, mint 50 éve alakult LGT zenekar dalait, ezzel is megmutatva közönségének, hogy legyen szó zenéről vagy színpadi show-ról, a tradicionális és a modern nem csak megfér egymás mellett, hanem megfelelő fúzióban egy egészen új világot is teremt ebben a rohanó, 21. században.

Részletek

Dátum:
december 2, 2023
Időpont:
15:00 - 17:00

Helyszín

Pécs